۶۵ بازديد

يكي از دسر هايي كه  طرفدار هاي خيلي زيادي دارد و بسيارمورد استقبال مردم قرار گرفته است ، كيك هاي خانگي ميباشد. درست كردن كيك هاي خانگي  كار خيلي سختي نيست اما  به شرط ان  كه  روش  درست  كردن  و مواردي كه در كيك  پختن  بايد رعايت شود را ياد بگيريد . در ادامه شما با روش و نكات لازم براي پختن چند نوع از كيك هاي خانگي اشنا ميشويد

 

كيك اسفنجي

 

مواد لازم براي كيك اسفنجي ۲ تا ۳ كيلو گرمي و قالبي با قطر ۲۵ سانتي متر :

 

  • تخم مرغ   ۸ عدد

  • آرد     ۲ پيمانه

  • شكر     ۲ ‌پيمانه

  • بكينگ پودر   ۲ قاشق چايي خوري 

  • وانيل    ۱ قاشق چايي خوري 

  • آب داغ    ۱ ليوان

 

طرز تهيه كيك اسفنجي 

ابتدا دماي فر را روي ۱۸۰ درجه قرار دهيد  و بعد زرده و سفيده تخم مرغ ها را از هم جدا كنيد و سفيده را هم بزنيد و بعد شكر را اضافه كنيد و به مدت ۱۵ دقيقه با همزن ان را به خوبي هم ميزنيد اين كار را بايد تا موفعي كه سفيده به خوبي سفت شود انجام دهيد و سپس ان را درون يخچال قرار دهيد حال به زرده هاي تخم مرغ كه جدا كرده بوديد وانيل اضافه كنيد و هم بزنيد بعد شكري كه باقي مانده است را به ان اضافه كنيد و باز به هم بزنيد تا زماني كه به رنگ كرمي در بيايد سپس با سرعت و بدون وقفه اب داغ را در طول چند مرحله به ان اضافه كنيد و  در مرحله بعد ارد و بكينگ پودر را باهم چند بار الك ميكنيد تا موقعي ذره هاي ارد  از هم جدا شوند پس از الك كردن ان ها را زرده هاي تخم مرغ اضافه كرده  و باز به هم ميزنيد و بعد سفيده تخم مرغ را كه در يخچال قرار داده بوديد به اين مواد اضافه كنيد و باز هم هم بزنيد . در مرحله اخر كف قالب كيك ‌ و ديواره هاي قالب را با روغن كمي چرب كرده و به مقدار خيلي كمي به ان ارد ميزنيد كه كيك به ان نچسبد سپس مواد كيك را داخل قالب بريزيد و بگذاريد در دماي ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقيقه  پخته شود . بعد از گذشته اين زمان كيك تان اماده خوردن است البته مي‌توانيد ميان كيك را با انواع ژله هم پركنيد. حالا كيك شما آماده سرو شدن است. نوش جان .

C:UsersHamedDesktopطرز-تهيه-كيك-اسفنجي.jpg

 

كيك يزدي

 

مواد لازم براي پختن كيك يزدي :

 

  • ارد سفيد ۳۰۰ گرم

  • تخم مرغ ۳ عدد

  • شكر ۲۰۰ گرم 

  • ماست غليظ  ۱۵۰ گرم

  • روغن مايع ۱۷۵ گرم

  • عسل يك قاشق غذا خوري 

  • بكينگ پودر يك قاشق غذا خوري 

  • هل پودر شده يك قاشق غذا خوري

  • گلاب ۳ قاشق غذا خوري 



طرز تهيه كيك يزدي

قبل از هر كاري تمام مواد را از يك ساعت قبل بيذون از يخچال قرار دهيد تا  به دماي محيط برسند و بعد تخم مرغ ها را در ظرفي شكسته و هم بزنيد حال شكر را به لن اضافه كنيد و بازهم بزنيد سپس روغن مايع را به اين مخلوط اضافه كرده و باز هم هم بزنيد و بعد ماست و هل و گلاب و عسل را داخل اين مخلوط ريخته و مجدد هم ميزنيد و پس از ان ارد و بكينگ پودر را  بعد از الك كردن به ان اضافه كنيد و در مرحله اخر مواد اماده شده را به داخل قالب كيك يزدي و يا كاغذ هاي مخصوص ان به اندازه يك سوم قالب ها بريزيد و فراموش نكنيد كه حتما سر قالب خالي باشد و با قاشق مقداري وسط مواد را به شكل گود دراوريد و داخل ان كنجد بريزيد و حال قالب ها را با دماي ۲۰۰ درجه به مدت ده دقيقه داخل فر قراز دهيد و صبر كنيد پف كند اينك  دماي فر را به دماي ۱۸۰ و مدت ده دقيقه قرار دهيد پس از اتمام اين كار كيك تان اماده خوردن است . 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.